+381 (60) 450 6688 | office@kosmopolitnekretnine.rs
Višnjička Banja - Slanački put
Kataloški broj 64988
Grad Beograd
Opština Palilula
Lokacija Višnjička banja
Ulica Slanački put
Cena 370.000 €
Kvadratura 350 m2
Površina placa 800 m2
Tip nekretnine Kuća
Dokumentacija Uknjižen
Nameštenost Prazan
Grejanje Geotermalno
Stanje nekretnine Lux
Tip objekta Novogradnja
Nazad Štampaj

OPIS

Na prodaju kuća u izgradnji na svega 8km od centra grada, na 8ari placa sa bazenom i puno drugog sadržaja. Kuća se nalazi u mirnom delu grada. Građena je u tradicionalnom stilu, sa najkvalitetnijim materijalima, po ekološkim standardima (poseduje sertifikat energetske efikasnosti) i smart tehnologijom. Grejanje u kući je kombinacija podnog grejanja i fan coil. Grejanje je na sistemu toplotne pumpe. Ostavljena mogućnost za ugradnju solarnih panela i instalacija. Dvorište je ograđeno sa svih strana, kombinacijom zidane, zelene  i drvene ograde. Unutar dvorišta nalazi se: bazen dimenzija 4mx8m, letnjikovac koga krasi divan pogled, veliki travnjak, prostor za proslave, roštilj, pica peć i pušnica. Po želji kupca se mogu izmeniti neki enterijerski i eksterijerski detalji do avgusta meseca. Završetak radova predviđen je za Oktobar 2023.

DODATNE INFO

GREJANJE - Geotermalno, TERASA, GARAŽA, NOVOGRADNJA, INTERFON, VIDEO NADZOR

KONTAKT

Uroš Begović

Broj licence 2573

KREDITNI KALKULATOR

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate kolačiće, molimo podesite svoj pretraživač.
Copyright 2019 - Kosmopolit nekretnine. Zabranjeno je svako neovlašćeno kopiranje sadžaja sajta bez prethodnog odobrenja.